Software op maat

ICeTech

Zaakvoerder : Philip Stuyck

Informatie

Telefoon: 03/665.23.62

GSM: 0497/37.10.48

E-mail: philip.stuyck@icetech-it.be

Wij zijn opgericht eind 2005 en we zijn een eenmansbedrijf.

Tot onze klanten behoren kleine tot middelgrote KMO’s waarvoor wij toepassingen schrijven van verschillende grootte gaande van enkele uren werk tot 20 weken of meer. Voor het grotere werk trachten we het werk op te delen in kleinere stukken en die gaandeweg te introduceren zodat deze zaken sneller renderen en bijkomende aanpassingen mogelijk zijn.

U kan ons dus contacteren voor zowel het grotere werk als het kleinere. Veel grote firma’s schrikken er voor terug om klein maatwerk te schrijven zo hebben wij al maatwerk geleverd op het boekhoudpakket Briljant van Kluwer.

Beschikt u nog over oude Visual Basic oplossingen, wij zetten die voor u om in .NET toepassingen. Wij analyseren dan de bestaande logica, optimaliseren die en zetten die om. Dit levert uiteindelijk altijd een snellere toepassing op die bovendien terug state of the art is en waarbij dus gemakkelijk bijkomende aanpassingen kunnen gebeuren.

Toepassingen voor Windows-CE gebaseerde toestellen behoren tevens tot de mogelijkheden. Zo hebben wij een toepassing geschreven voor de barcode scanner MC1000 van Symbol, zie foto

Wilt u meer rapporten om bepaalde gegevens in uw database aanschouwelijker voor te stellen ? Wij bouwen voor u de rapporten die u wenst.

De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op en vertel uw probleem. Wij zoeken een oplossing binnen uw budget.

 

Ons adres: